Pikapalopostien huolto ja tarkastus asiantuntijalta Salosta, Turusta ja Porista

Ota yhteyttä!

PK Sammutinhuolto Oy tarjoaa paloalan pitkää kokemusta ja pikapalopostien toiminnan asiantuntemusta kiinteistösi käyttöön. Teemme pikapalopostien huoltoja ja tarkastuksia sekä koeponnistuksia muun muassa Salon seudulla, Turussa, Paimiossa, Raumalla, Porissa, Lohjalla, Tammisaaressa sekä muualla Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Myymme myös pikapaloposteja ja asennamme niitä paikoilleen.

Pikapalopostien huollot ja tarkastukset asiantuntemuksella

Pikapaloposti on käsisammuttimien ohella kiinteistön tärkein alkusammutusväline. Pikapalopostin kunnosta on siis syytä pitää huolta asianmukaisin huolloin ja tarkastuksin. Tarkastus tulee tehdä joka vuosi, ja letkut on koeponnistettava viiden vuoden välein.

 

Saat meiltä paloalan pitkää kokemusta ja pikapalopostien toiminnan asiantuntemusta kiinteistösi käyttöön. Teemme sekä vuositarkastuksia että koeponnistuksia. Myymme myös pikapaloposteja ja asennamme niitä paikoilleen.

 

Saat meiltä myös sammuttimien, väestönsuojien ja putoamissuojainten tarkastukset ja huollot ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pikapaloposteja tarvitaan etenkin isompiin rakennuksiin

Pikapalopostit on asennettava teollisuus- ja varastorakennuksiin, yli 200 m²:n kokoisiin lämpimiin autosuojiin, kaikkiin majoitustiloihin, hoitolaitoksiin ja kokoontumistiloihin. Pienissä rakennuksissa pikapalopostin voi korvata käsisammuttimella, jos pelastusviranomainen hyväksyy asian. 

 

Pikapalopostin letkun pituuden on oltava riittävä, eli sen tulee kattaa koko suojattava alue. Riittävyyttä arvioitaessa otetaan huomioon prosessilinjat, koneet, kalusteet ja muut tiellä olevat esteet. Pikapaloposti palvelee sitä palo-osastoa, johon se on sijoitettu.

Pyydä lisätietoja

Pikapaloposti on kiinteistön omistajan ja käyttäjän vastuulla

Pelastuslain mukaan kiinteistön omistajan, haltijan tai toimenharjoittajan on huolehdittava paloturvallisuuslaitteiden kunnosta. Pikapalopostin tarkastuksen, huollon ja koeponnistuksen voi tehdä vain pätevöitynyt henkilö, jolla on tarpeellinen koulutus ja kokemus tehtävään. Siksi määräaikaishuollot kannattaa tilata kaltaiseltamme asiantuntijalta.

 

Jokaisessa kiinteistössä on lisäksi oltava nimetty vastuuhenkilö, joka valvoo, että kiinteistön paloturvallisuus on kunnossa tarkastustenkin välillä. Vastuuhenkilö voi olla kiinteistön omistaja tai käyttäjä. Kiinteistön vastuuhenkilön on hyvä tarkastaa laitteet säännöllisesti ja tarvittaessa kutsua asiantuntija apuun.

Ota yhteyttä!