Palosammuttimien tarkastuspisteet Paimiossa, Salossa, Somerolla, Perniössä ja Kemiössä

Ota yhteyttä!

PK Sammutinhuolto Oy on osaava palosammuttimien huoltaja. Voit tuoda palosammuttimesi tarkastettavaksi tarkastuspisteeseemme Paimioon, Saloon, Somerolle, Perniöön tai Kemiöön. Laajennamme lähiaikoina toimintaamme Satakuntaan. Voit tilata huoltoautomme huoltamaan sammuttimesi myös paikan päälle kohteeseesi!

Palosammuttimien tarkastuspisteet Paimiossa, Salossa, Somerolla, Perniössä ja Kemiössä

PK Sammutinhuolto Oy:n palosammuttimien tarkastuspisteeseen kuka tahansa voi tuoda palosammuttimensa tarkastettavaksi. Voit noutaa tarkastetun sammuttimen seuraavana päivänä. Tarvittaessa henkilökuntamme on sinuun yhteydessä tarkastuksen aikana. Voit myös ostaa meiltä palosammuttimien tarvikkeet ja varaosat sekä uudet sammuttimet. Palosammuttimien tarkastuspisteemme on nopea ja helppo tapa hoitaa palosammuttimien tarkastus kuntoon.

 

Muista että esimerkiksi käsisammutin pitää tarkastaa vähintään kahden vuoden väliajoin, jos sitä säilytetään kuivissa ja tasalämpöisissä sisätiloissa. Jos käsisammutin on säilytettäessä alttiina esimerkiksi kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle, se tulee tarkastaa vähintään vuoden väliajoin.

 

Palosammuttimien tarkastuspisteemme Salossa:
Turun Konekeskus Salo
Meriniitynkatu 11, Salo.

 

Tarkistathan aina aukioloajat Turun konekeskuksen verkkosivuilta.

 

Palosammuttimien tarkastuspisteemme Somerolla:

K- Rauta Somero

Turuntie 1, Somero

 

Aukioloajat: K-Rauta Somero

 

Palosammuttimien tarkastuspisteemme Perniössä:

RTV Perniö

Haarlantie 21B, Perniö

 

Aukioloajat: RTV - Perniö

 

Palosammuttimien tarkastuspisteemme Kemiössä:

RTV Kemiö

Engelsbyntie 10, Kemiö

 

Aukioloajat: RTV - Kemiö 

 

 

BlägäShop

Rantatie 1, Taalintehdas

 

Aukioloajat: BlägäShop

 

Palosammuttimien tarkastuspisteemme Paimiossa:

PK Sammutinhuollon oma toimipiste

Vistantie 53, Paimio 

 

Soita ja sovi tarkastukseen tuonti Paimioon 010 517 3888
Paikalla ei ole koko ajan henkilökuntaa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laajennamme toimintaamme

Näin helppoa palosammuttimien tarkastuksen tulisi olla muuallakin! Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja avaamme uusia palosammuttimien tarkastuspisteitä lähiaikoina Salon lisäksi muualla Varsinais-Suomessa ja Uudenmaan alueella. Seuraa verkkosivujamme ja kysy tarvittaessa lisää henkilökunnaltamme.

 

Julkaisemme yritystämme koskevia ajankohtaisia uutisia myös Facebookissa – käy katsomassa ja seuraa sivuamme!

Facebook-sivumme

Tutustu liikkuvaan huoltoautoomme

Yrityksemme tarjoaa palosammuttimien määräaikaistarkastuksia, vuositarkastuksia ja huoltoja asiakkaille Uudenmaan, Varsinais.Suomen sekä Satakunnan alueilla. Huoltoautomme tulee asiakkaan luokse ja sammuttimesi tilanne saadaan katsottua sinulle helpolla tavalla. Olemme myös palosammuttimien varaosien ja tarvikkeiden myyjä sekä palosammuttimien asentaja, joten tarvittaessa saat huoltoautostamme esimerkiksi uuden sammuttimen käyttöikänsä päähän tulleen tilalle.


Lue lisää sammuttimien tarkastuksista ja huolloista ja ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme! Neuvomme sinua mielellämme kaikissa palosammuttimiin liittyvissä kysymyksissä.

Sammuttimien tarkastus ja huolto