Aerosolisammuttimet Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

PK Sammutinhuolto Oy myy aerosolisammuttimet kustannustehokkaaseen ja tarkkaan palontorjuntaan Turun, Paimion, Porin ja Salon toimipaikoista. Tarjoamme ammattitaitoa myös sammuttimien tarkastuksiin ja huoltoihin valmistajaan ja tyyppiin katsomatta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tehokkaat aerosolisammuttimet

Salgrom-aerosolisammuttimien avulla hallitset paloriskin kustannustehokkaasti ja tarkasti. Saat meiltä sertifioidut tuotteet edullisesti. Lisäksi sammuttimien huolto onnistuu koko niiden elinkaaren ajan. 

 

Salgrom-aerosolisammuttimet ovat sammutuskyvyltään erinomaisia. Ne ovat myös toimintavarmoja ja optimoitavissa yksilöllisiin tarpeisiisi. Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Salgrom Hex

Salgrom Hex™ on paineistamaton, modulaarinen palonsammutusyksikkö, joka tuottaa kaliumkarbonaatteja ja typpipohjaista kondensoitunutta aerosolia paloalueelle vain sekunneissa aktivoimisesta. Yksikkö aktivoituu, kun ympäristön lämpötila saavuttaa 170°C tai jos liekki koskettaa lämpöherkkää johtoa. Aerosoli purkautuu yksikön purkautumisrei’istä suoraan eteenpäin.

 

Järjestelmä on suunniteltu ammattimaiseen palontorjuntaan teknisissä ja erityisissä riskikohteissa, joissa sammuttimelta edellytetään korkeaa suorituskykyä ja taloudellista tehokkuutta.

 

Voit tutustua Salgrom Hexiin tarkemmin oheisen videon avulla.

Pyydä lisätietoja

Salgrom Hex-Max

Salgrom Hex-Max -aerosolisammutin sammuttaa palon jopa 10 m3:n miehittämättömissä tiloissa turvallisesti ja omaisuutta vahingoittamatta. Sammutusyksikkö aktivoituu, kun lämpötila saavuttaa 170 °C tai kun liekki osuu lämpöherkkään laukaisimeen.

 

Salgrom Hex-Max soveltuu teollisuuden ja IT-alan palovaarallisiin kohteisiin, joissa on muuntajia, sähköpaneeleita ja -laatikoita sekä palvelintelineitä. Näiden alueiden turvaaminen perinteisillä sammutusmenetelmillä aiheuttaa riskin laitteiden ja muun omaisuuden vahingoittumiselle.

Pyydä lisätietoja

Salgrom Spider

Salgrom Spider -aerosolisammuttimen avulla suojaat jopa 100 m3:n kokoiset suljetut tilat, kuten meri- ja maakuljetuskontit sekä sähkö- ja datatilat. 

 

Spider toimii ilman ulkoista kontrolliyksikköä tai virtalähdettä. Sammuttimen kevyt rakenne mahdollistaa sen kiinnittämisen seinälle esimerkiksi integroiduilla magneeteilla. Laite säilyy toimintavalmiudessa jopa 10 vuotta.

 

Oheinen video osoittaa, miten Salgrom Spider toimii konttipalotestissä.

Pyydä lisätietoja